Homeopathie

Heeft u klachten en wilt u deze op een natuurlijke en milde wijze aanpakken? Dan is Homeopathie iets voor u! Ontdek ook de enorme energetische kracht van een homeopathisch geneesmiddel!

Een homeopathisch geneesmiddel stimuleert en versterkt op natuurlijke en milde wijze het zelfgenezend vermogen. Het doel is herstel van de balans die door ziekte (klachten) verstoord is.

In de homeopathie wordt de hele mens behandeld en niet alleen de klacht: de mens wordt gezien als eenheid van lichaam en geest, in voortdurende wisselwerking met zijn omgeving. 

Als klassiek homeopaat behandel ik mensen van jong tot oud met uiteenlopende klachten, deze kunnen variëren van ‘gewone’ veel voorkomende klachten zoals een verstopte neus, hooikoorts of vermoeidheid tot chronische en specialistische klachten zoals epilepsie, reuma, MS, allergieën of psychische klachten zoals langdurig verdriet, ADHD, burn-out of stemmingswisselingen.

Een brug slaan tussen de reguliere medische zorg en de klassieke homeopathie is iets wat ik als homeopaat belangrijk vindt. Door samen te werken kunnen we zoveel meer bereiken! Daarbij staan de belangen van u als patiënt altijd voorop: het gaat erom dat u optimaal resultaat bereikt.