nieuws

geplaatst op woensdag, september 8, 2021 - 10:01

De nieuwe privacy-verklaring is hier te vinden.

geplaatst op donderdag, september 9, 2021 - 21:59

Je zwangerschap zou een van de mooiste periodes uit je leven moeten zijn. Maar terwijl je baby groeit, verandert je lichaam volledig. Daar kun je veel hinder van ondervinden.

Je hormoonhuishouding staat volledig op zijn kop, organen worden van hun plaats gedrukt en bloedvaten kunnen worden dichtgedrukt. Het kan klachten zoals rugpijn en bekkeninstabiliteit geven. Dit kan voor jou als aanstaande moeder heel vervelend zijn. Een osteopaat kan deze klachten verminderen en helpt je voorbereiden op de bevalling.

geplaatst op woensdag, september 8, 2021 - 10:01

‘Samenwerken geeft energie, dat geven wij door aan onze patiënten’

Lees hier het volledige artikel uit De Voorschotense krant van april 2017.

geplaatst op woensdag, september 8, 2021 - 10:01

Als u twijfelt of osteopathie iets voor u (of uw kind) kan betekenen kunt u een afspraak maken voor een orienterend consult. Tijdens dit consult wordt er niet behandeld maar wordt gekeken of er met osteopathie iets aan de klachten gedaan zou kunnen worden. De kosten voor een orienterend consult bedragen €45,-.

geplaatst op woensdag, september 8, 2021 - 10:01

Migraineklachten leiden elk jaar tot groot verlies aan productiviteit op de arbeidsmarkt. Iedere werknemer die gebukt gaat onder deze zware hoofdpijnklachten, moet jaarlijks gemiddeld meer dan twee weken (88 uur) verzuimen van zijn werk. Zo’n 18% van de vrouwen en 6% van de mannen hebben regelmatig migraineaanvallen. Dit viel onlangs te lezen in ‘The International Journal of Osteopathic Medicine’ in een publicatie over een gespecialiseerde studie aan de neurologische afdeling van de ‘United Hospitals’ in het Italiaanse Ancona.